Masa Tenisi Kursları için Usta Öğretici İhtiyaç Duyurusu

Masa Tenisi Kursları için Usta Öğretici İhtiyaç Duyurusu

16.11.2021 589

Kurumumuz bünyesinde açılacak Masa Tenisi Kurslarında görevlendirilmek üzere Usta Öğretici İhtiyacı doğmuştur. Kurumumuz bünyesinde Masa Tenisi Kurslarımızda görev almak isteyen ve aşağıdaki şartlardan birini sağlayan eğitmenlerimizi Çaycuma Halk Eğitimi Merkezimize bekliyoruz. 

Masa Tenisi Kursu Eğitici Şartları;

1. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca yayımlanan "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına İlişkin Çizelgeye" göre Beden Eğitimi Alanı öğretmeni olarak atananlardan, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu veya Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi tarafından verilen en az 2. Kademe Masa Tenisi Antrenörlük Belgesine sahip olanlar.

2. Öğretmen bulunamaması durumunda öğretmen olarak atanabilecek nitelikte olanlardan, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu veya Gençlik Hizmetleri ve Spor 2 Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi tarafından verilen en az 2. Kademe Masa Tenisi Antrenörlük Belgesine sahip olanlar.

3. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca yayımlanan "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına İlişkin Çizelgeye" göre Beden Eğitimi Alanına kaynak teşkil eden yükseköğretim programları / fakülte mezunları, öğretmen/eğitimcilerden, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu veya Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi tarafından verilen en az 2. Kademe Masa Tenisi Antrenörlük Belgesine sahip olanlar.

4. Beden Eğitimi Alanına kaynak teşkil eden yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim üyesi, öğretim görevlilerinden Türkiye Masa Tenisi Federasyonu veya Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi tarafından verilen en az 2. Kademe Masa Tenisi Antrenörlük Belgesine sahip olanlar,

5. En az lise mezunu olanlardan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu veya Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi tarafından verilen en az 2. Kademe Masa Tenisi Antrenörlük Belgesine sahip olanlar.